Klienterna om personlig utveckling

”Pia räddade mig då jag inte kunde rädda mig själv. Jag var djup nere i vår nutids ilskna ohälsa – stress då jag mindes Pias varma hand som min jobbcoach några år tidigare. Jag visste att hon också arbetade med healing. När jag besökte hennes hemsida blev jag otroligt glad att se att hon nu också inriktar på det jag behövde just då.

Första tiden var det mycket fokus på kroppsbalansering då min energi var så låg. Tankar flög kors och tvärs och försvann innan den ens han att landa. Det resulterade i att den enklast uppgiften kunde ta upp mycket mer än sin förtjänta tid. En tid vågade jag inte ens erkännande det för mig själv. Men innerst inne visste min tankspriddhet nu hade gjort mig till en fara i trafiken.

Efter ett par månader med samtal, meditation, kroppsbalansering och välbefinnande fokus kände jag mig pigg och klar för världen igen. Dock var så inte fallet eftersom återfallen kom, dock nu i mindre och mer hanterbara doser. Vi fortsatte vår färd i 9 månader då Pia gav mig många verktyg för att ta med mig in i resten av mitt liv.

Idag mer än ett år efter vi påbörjade personlig utveckling, en resa där jag är stark och tacksam för gåvan Pia gav mig. Ingen sjukskrivning, inte mer än en enda dag på hela den tiden.

Därför rekommendera jag Pia starkt till alla som lider av duktiga flickan/pojken-syndromet. Alla de som försöker hinna med det höga tempot vi nu lever i.

Tack som hemskt mycket Pia för allt!

Mycket ljus och kärlek till dig!”

(Annica)


”Att hitta Pia var en av de bättre saker jag gjort genom år av letande efter den bästa samtalsterapeuten. Med Pia känns det som om jag har hittat hem eller rättare sagt, hon är kartan som kan hjälpa mig att hitta i virrvarret av stigar som finns inom mig. Hon får mig att ändra mina tankar och får mig att se på saker från ett annat perspektiv.

Nu när jag får välja jobbcoach och få personlig utveckling, känns det naturligt och självklart för mig att jag väljer Pia. Jag vet att hon kan få mig motiverad att söka jobb och framför allt kan få mig att våga och lita på mig själv igen!

Nu har endast hunnit med att gå några gånger till Pia där hon har coachat mig, och jag känner mig redan positiv, så när telefonsamtalet kom från en eventuellt blivande arbetsgivare, så visste jag har jag skulle hantera samtalet redan innan jag svarade. Resultatet?! Jag börjar jobba den 3e december.”

(Gina)


Hej Pia!

Hoppas allt är bra med dig! Jag skulle skrivit för längesedan men sommaren kom emellan.😁

Tack för dessa 20 terapitimmarna. Det har varit mycket givande. Jag tycker att du haft en bra känsla och balans genom att ge mig stöttning/råd och låta mig tänka och känna på egen hand.

Ofta kändes det tungt i början men när jag åkte hem efter en terapi kände jag mig lättad, glad och fylld med mer positiva tankar.

Tack för denna tid och ta hand om dig!

Kram Bettina❤️


Pias egna berättelse:

”Ett annat uppdrag där jag jobbade med en kvinna i 45-års åldern över tre år där snittet blev 1½ session per månad. Hon var sjukskriven till att börja med och började trappa upp arbetet efter hand. Vi jobbade intensivt med personlig utveckling i början för att utforma långsiktiga hållbart välmående och mer sällan i slutet.

Där företaget ville säga upp henne, läkaren ville att hon skulle ta antidepressiva tabletter och hon vacklade i tankarna på om hennes äktenskap var rätt, ville byta jobb och inte ta medicin och dessutom kände hon fullständigt brist på energi. Det visade sig dessutom efter ca ett år att den hörselskada som hon hade ville hon ej acceptera.

Idag jobbar hon kvar på sitt arbete och hon har fått olika hjälpmedel för sin nedsatta hörsel och hon storm trivs och går in och tar extra timmar ibland. Hon och hennes man hittade tillbaka till varandra. Och hon strålar av kärlek och lycka och får mycket erkännande för allt jobb hon har lagt på sig själv och fortfarande gör idag. Chefer som hade mycket tyckande om henne, höjer henne idag till skyarna.”

personlig-utveckling