livscoach malmö

Om Pia Rudolvf – livscoach Malmö

Under hela mitt liv har jag alltid fascinerats av mötet mellan människor och vad som kan uppstå i dialog, kommunikation och förståelse.

Min nyfikenhet har aldrig stillats utan jag ser varje dag som en ny chans till möjligheter att lära mig något nytt. I klartext: Vi lever så kort tid på jorden så varför inte ta tillvara på den livsglädje som går att skapa? Varför inte entusiasmeras över de möten vi haft och kommer att få?

Med de egenskaperna i bagaget var det inte svårt att veta vad jag ville arbeta med. Det har blivit många år som jag jobbat som ledare, entreprenör, terapeut och livscoach Malmö.

Min teoretiska grund är psykosyntes där jag har en 4-årig utbildning på HumaNova med omfattande teori, 70 tim. egen terapi, praktik klientarbete och handledning.

Avstånd är ingen begränsning

Idag kan jag som, livscoach Malmö, erbjuda dig sessioner där vi möts eller, tack vare tekniken, via Skype om du bor någon annanstans.

Jag erbjuder också ett program som består av filmade inslag och övningar för att du steg-för-steg inte bara ska lyfta blicken utan lyfta hela livet!

Tack för att du läste! / Pia Rudolvf – livscoach Malmö – Energikicken PIA