Hej på er!

Jag hoppas verkligen det är bra med er och era nära och kära nu i dessa upp och ner vända tider!

Jag själv mår toppen och mina nära och kära har det bra.

Det var längesedan jag bloggade. Närmare bestämt, ca 4 år och kära hjärtans vad tiden går och vi med den.
Livet har kommit emellan och jag har lutade mig tillbaka och låtit det gå och det var rätt bekvämt så för ett tag, men nu gäller andra tider.

Det jag gjort under dessa år är att jobba ute som MI – matinspiratör och tagit emot klienter bland annat inom samtal, coaching och healing som hittat till mig.
Min hemsida blev ju hackad och jag fick över 5000 mail så jag fick stänga ner mail kontakten, så det var ju inte helt enkelt och hitta mig. Det gjorde att jag tappade greppet om just det.
Men under dessa år har jag ändå jobbat hela tiden med mig själv och gått olika utbildningar, för någonstans visste jag att jag skulle vara tillgänglig för att hjälpa andra människor att växa igen. Och nu tack vare corona har jag inget nytt uppdrag och söker mig andra vägar. Det är så spännande men även lite hissnande känsla. Det sägs ju när en dörr stängs så öppnas någon annan. Och ja, jag har fått många idéer. Jag kommer bla att hålla kurs i Sitges den 10-16 maj 2021 Jag utbildar mig nu till medium och lägger tarot kort som jag har ett super pris på, 250 kr (ord.pris 700kr) under tiden jag utbildar mig.
Kontakta mig på www.energikickenpia.se så berättar jag mer.
Och det har hänt en hel del, blandat har jag fått ära att få tre barnbarn, så underbart.
Just nu håller jag på och lära mig hur jag lägger in saker på WordPress.
Det var lite om mig och det kommer mer…

Ljus och kärlek
Pia

www.energikickenpia.se
https://www.facebook.com/energikickenpia

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]