Många av er har fått läsa eller höra när jag berättar om den kärlek och glädje jag känner i min kropp och i mitt liv, det liksom bubblar över och jag har ingen aning om vart den kommer ifrån och vad jag skulle göra med den.
Nu tror jag att det är så att ju mer jag rensar i min ryggsäck ju mer glädje och kärlek får plats i mitt liv och som jag kan dela med mig till världen <3

Om jag tittar på min resa så här långt, kan jag se hur långt jag har kommit. Det har varit många uppvaknande stunder, många Aha-upplevelser, förändringar och manifestationer som flyter längs mina individuella ascension banor. Jag har vägletts försiktigt hela tiden, för jag har vägletts av och i kärlek. Medan förändringar har inte varit lätta, desto svårare jag har upplevt dem, desto mer kraftfullt har det känts som jag gått samman med min själ. Ibland har det varit ett helsike, jag har gråtit och skriket och det har känts som jag skulle gå sönder…. förfärligt och ändå är jag så himla tacksam att jag har gjort det för idag känner jag så mycket kärlek och glädje som jag inte trodde var möjligt, som om jag blir fri.

Nej, det har inte varit lätt och se dom fysiska och psykiska övergreppen som har varit i mitt liv. Att se vad det gjort med mig och vad jag dragit till mig under alla åren jag förträngt det och inte vågat face det. Det har varit otroligt smärtsamt. Där är fortfarande episoder som kommer upp och idag vet jag hur jag hanterar det så jag känner ingen sådan smärta.
Idag blir jag nyfiken! Vad ska detta lära mig! Som när jag fick en fråga om vi skulle fika på Kallbadhuset och jag svarade nej, deras koppar är så skitiga och sen har jag funderat över varför jag håller mig därifrån och skyller på kopparna!!! Nu frågar en väninna mig om vi ska gå dit och bada och jag fick samma känsla. Jo, så här är det att min pappa dog där för 27 år sedan på Kallbadhuset när han renoverade det.

Nu var jag där igår och kände en sådan frid, närvaro och balsam för själen <3

Jag säger ofta att vi är inne i en tid då mycket kommer upp till ytan, gamla minnen kommer upp i vårt medvetande för att vi ska rensa och släppa taget om tidigare minnen som har styr i vårt undermedvetna och ev. lära dig om det och släppa stressen som detta kan ge.

Och jag ser och hör det hela tiden. Vänner, klienter och andra människor berättar saker, på nyheterna och på olika ställen kommer saker upp till ytan.

Vill du rensa så titta på vad det väcker i dig. Du kan inte ändra någon annan människa eller situation, det du kan göra är att ändra dina tankar och förhållningssätt om och till olika saker. Förlåta dig själv och be om ursäkt för dina egna handlingar. Nej, du behöver inte göra det till personen ifråga, för det kan ställa till det mer än det ger. Jag hör ibland att man vill göra upp med sina föräldrar. Jag rekommenderar inte det, det finns andra sätt att göra det på.

Det handlar om att ställa det tillrätta inom dig. När du har gjort det brukar under hända!!!

Kärlek och ljus till dig <3
Pia
Energikicken PIA -Personlig, Insikt, Ansvar

 

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

    Arkiv